Agenda

Gastenboek

  • Ardi Driessen / 11 december 2017:
    Op zaterdag 9 december mijn 50ste verjaardag gevierd in ‘t Gemood en... »
  • Henk Sanders / 13 november 2017:
    Op den elfde van de elfde hadden wij weer onze vriendenreünie gehouden... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Arrangementen

Wij bieden tal van groepsarrangementen aan die te boeken zijn voor iedere gelegenheid. Of het nu om een bedrijfsuitje gaat of vrijgezellenfeest een familiedag of gewoon met vrienden een dagje er op uit.

 

Wandeltocht (€ 5,-)

U kunt een wandeltocht kiezen naar keuze en na de wandeling kunt u heerlijk genieten van een kop koffie of thee en heerlijke Limburgse vlaai. (Arrangement vanaf 5 personen)

 

 

 

Fotospeurtocht (€ 5,-)

Aan de hand van foto’s zoekt u de route en onderweg voert u opdrachten uit om de juiste weg te vinden. Degene die de meeste vragen goed beantwoord is de winnaar. Na afloop van de tocht kunt u kiezen uit een kop koffie met Limburgse vlaai of een hartig borrel arrangement.  (Arrangement vanaf 10 personen)

 

20140711-NGBBQ-0052

 

Oud Hollands bordspellen challenge (va € 5,- pp)

Een gezellige middag in de kroeg met vergeten bordspellen zoals; mens erger je niet, gansenborden, dammen, sjoelen enz. Aan sommige spellen hebben we een ludieke draai gegeven. (Arrangement vanaf 10 personen)

 

 

“Ik hou van Holland” spelquiz (va € 10,- pp)

Deze hilarische spelquiz geïnspireerd op de gelijknamige “beruchte tv quiz”  staat garant voor 3 uurtjes entertainment met vragen, spelletjes en uiteraard een hoop Hollandse meezingers. Het café wordt geheel in stijl versierd, eveneens als alle deelnemers. Een oer Hollandse quiz waarbij de kaasblokjes en de bitterballen niet mogen ontbreken.  (Arrangement vanaf 20 personen)

 

 

 

lunch 1

 

Ontbijt en wandelarrangement (va € 12,50)

U start met een heerlijk ontbijtje in ’t Gemood en gaat vervolgens op pad met een goed omschreven wandelroute door het buitengebied in het smalste stukje Nederland. (Arrangement vanaf 5 personen)

 

 

 

 

Huifkartocht (va € 12,50)

Dit arrangement bestaat uit 1 uur met een huifkartocht door het buitengebied van Susteren. Vooraf óf achteraf kunt u heerlijk genieten van verse koffie of thee met Limburgse vlaai. Desgewenst kunt u de koffie en vlaai meenemen op de huifkar en onderweg ergens picknicken.  (Arrangement vanaf 10 personen)

 

Foto speurtocht/ huifkar combi (va € 18,- pp)

Dit arrangement bestaat uit 1 uur wandelen een pauze met koffie en vlaai en 1 uur een huifkartocht door het buitengebied van Susteren. (Arrangement vanaf 10 personen)

 

 

Solextocht met koffie en vlaai (va € 35- pp)

solexgroep

solexgroep

De solextochten worden georganiseerd door solex Limburg. Deze zijn via ons te boeken. Het vertrekpunt van de solextocht is bleekwal 2a in Susteren. Dit is 5 min. met de auto naar ’t Gemood. Waar wij de horeca bij het arrangement voor rekening nemen. Dit geheel naar wens in te vullen. Kijk voor de  mogelijkheden onder het tabblad menukaart.

 

 

 

 

 

 

Alle arrangementen zijn uit te breiden met spek en ei; lunch; koffie en vlaai; of BBQ. Combinaties hiervan zijn ook mogelijk