Bedrijfsactiviteiten


Voor bedrijven bieden we tal van mogelijkheden op gebied van teambuilding, bedrijfsfeesten, recepties, borrels, netwerkbijeenkomsten, presentaties of vergaderingen.

Voor een vrijblijvend gesprek kunnen we altijd bellen of een afspraak maken.Onze voordelen:


  • Geen zaalhuur*
  • Geen personeelskosten
  • Afrekenen op factuur is mogelijk
  • We hebben audiovisuele middelen (beamer/ audio/ microfoon) ter beschikking voor een presentie, of een speech in geval van een receptie of jubileum.

* Dit geldt alleen indien dit in combinatie is met een van onze arrangementen. Voor vergaderingen tellen we een huurprijs van € 75,- per dagdeel ( 4uur) voor de locatie.

Image

Eten en drinken

Ons eten wordt vers en met zorg bereid, we vinden het belangrijk om met ondernemers in de regio te werken. Zo komt onze vlaai van de plaatselijke Echte Bakker, en hebben we in Meatstreet de ideale partner gevonden voor ons vlees. Hieronder vind je ons aanbod. Ben je vegetarisch of heb je een allergie? In overleg kunnen we hier altijd rekening mee houden.
Menukaart
Bar Gemood

Over ons

In 2012 zijn we gestart met ’t Gemood, en door onze ervaringen hebben we het concept geoptimaliseerd tot een begrip in de regio. Door de ligging aan de rand van Zuid-Limburg, een bosrijke omgeving én het smalste stukje Nederland, zijn er tal van mogelijkheden om zowel binnen als buiten een geslaagde activiteit te organiseren. Op onze site geven we een indruk van de mogelijkheden.  We staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties.
Lees meer over ons...