Agenda

Gastenboek

  • Ardi Driessen / 11 december 2017:
    Op zaterdag 9 december mijn 50ste verjaardag gevierd in ‘t Gemood en... »
  • Henk Sanders / 13 november 2017:
    Op den elfde van de elfde hadden wij weer onze vriendenreünie gehouden... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Bedrijfsuitjes

Onze lokatie is bijzonder geschikt voor het organiseren van bedrijfsuitjes tot 80 personen. Dit kan variëren van teambuilding tot personeelsfeest. Of het nu gaat om een vergadering, jubileumfeest, eindejaarsborrel, een zomer BBQ, of een kerstbrunch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 lunch 2

 

 

Vergaderarrangementen (va € 10,-)

Onze ruimte is geschikt voor vergaderingen tot 35 personen (zitplaatsen) het arrangement bestaat uit koffie/thee (onbeperkt) en vlaai en kannen water tijdens de vergadering. Na afloop is het mogelijk om een lunch te reserveren.

 

 

Teambuilding ( va € 8,50)

Teambuilding hoeft niet duur te zijn. Het gaat om een gezellig samenzijn met collega’s. Wij bieden al arrangementen aan vanaf € 8,50 pp. Dit arrangement bestaat uit ontvangst met koffie en vlaai, oud hollandse spellen en tijdens de spellen wordt er een bittergarnituur geserveerd (Exclusief drank).

Onze teambuilding is verder uit te breiden met onder andere huifkar- en solextochten, fotospeurtocht, ontbijt, lunch, of BBQ. Als u als bedrijf speciale wensen heeft of u wilt zelf een arrangement samenstellen kunt u dit altijd kenbaar maken bij ons.

 

Jubileumfeest ( va € 15,-)

Ieder bedrijf heeft wel eens een jubilaris die het verdient om in het zonnetje gezet te worden voor. Voor deze gelegenheid hebben wij een speciaal arrangement dat bestaat uit ontvangst met koffie en vlaai, bittergarnituur en 3 consumpties pp en desgewenst kan de de jubilaris op ludieke wijze op de korrel worden genomen door de gastheer van ’t Gemood. Op welke wijze we hier  invulling aan geven bespreken we graag met u.

 SAM_2125

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Of het nu gaat om de presentatie van de jaarcijfers, een BBQ, het inluiden van de bouwvak, of een kerstborrel. Vanaf 10 tot 80 personen kunt u bij ons terecht voor de organisatie van uw bedrijfsfeest. Wij tellen geen zaalhuur en onze consumptieprijs is ook betaalbaar.

 

 

 

Uiteraard is het mogelijk om arrangementen en bedrijfsuitjes met elkaar te combineren. Als u contact met ons opneemt staan we u graag vrijblijvend te woord om de mogelijkheden te bespreken.