Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Arne en Wendy / 5 maart 2020:
    Op 29 februari 2020 hebben we de 50ste, Abraham, verjaardag mogen vieren.... »
  • Sjoerd vd Veen / 15 januari 2020:
    Wederom een geslaagde nieuwjaarsborrel van het Medisch Centrum Susteren! Leuke, gezellige en... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Besloten Feesten

Onze gezellige lokatie is geschikt voor het organiseren van besloten feesten van 10 tot 80 personen. Of het nu gaat om een  verjaardagsfeest, een jubileumfeest, een  bruiloft, babyborrel, themafeest, vrijgezellenfeest, reünie  of communie het behoort allemaal tot de mogelijkheden.  Bij goed weer kunnen we  gebruik maken van ons  (overdekt) terras. Tevens bieden wij compleet verzorgde buffetten, en BBQ’s aan.

20160515_141217

 

 

 

 

 

 

Verjaardagen, jubileums, besloten feesten 

Uw verjaardag vieren en alles in een hand omdraai geregeld? Bij ons kan het, wij nemen u alle werk uit handen. Het enigste wat u hoeft te doen is samen met ons een datum te prikken en uw wensen kenbaar te maken. Hieronder hebben wij een aantal pakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen.

  • verjaardagspakket 1 (borrelmix; bittergarni)                                       € 3,50 pp
  • verjaardagspakket 2 (borrelmix; bittergarni; worst/kaas)                     € 4,50 pp
  • verjaardagspakket 3 (borrelmix; olijf/tomaat; bittergarni; worst/kaas)   € 6,- pp

 

Babyborrels 

Voor babyborrels hebben wij een speciaal arrangement dat bestaat uit koffie en vlaai in buffetvorm, borrelmix en bittergarnituur voor € 15,- pp. (incl. drank). De duur van het arrangement is 3 uur. Reserveer tijdig, arrangement ook op zondag te boeken.

 

Bruiloften, communiefeesten

Voor  bruiloften en communiefeesten is onze lokatie uitermate geschikt.  Wij bieden u hier graag een passende offerte voor aan. We tellen geen huur voor onze lokatie en het eten kunnen we geheel naar uw wensen invullen. We maken graag vrijblijvend een afspraak om dit met u te bespreken.

SAM_2027

 

 

 

 

 

 

 

Themafeesten

Voor groepen tot 80 personen kunnen wij ook themafeesten organiseren. U kunt dan denken aan een jaren ’70 party, discofeest, western-party, Tirolerfeest of beach-party. Eigen ideeën zijn uiteraard welkom.

 

Vraag naar onze mogelijkheden en we zullen ons best doen om uw wensen te vervullen. Op deze site kunt u onder het item prijslijst kijken naar wat wij zoal aanbieden voor wat betreft het eten.