Agenda

Gastenboek

  • Mayke en Luc Houben / 3 december 2018:
    Hoi Alice en Bas. Gisteren een zeer geslaagd verrassingsfeestje voor de 90e... »
  • Ludi en Armand Gielen / 15 oktober 2018:
    Alice en Bas, Ons Familie feestje "Samen 140 Jaar" was afgelopen zaterdag... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek. Dit kan zijn omdat u opmerkingen heeft over onze site of omdat u een aktiviteit bij ons heeft georganiseerd. Wij vinden het waardevol om uw complimenten, op of aanmerkingen op onze site te vermelden, zodat wij zelf een beeld hebben over uw ervaringen en andere gasten kunt laten weten hoe uw akiviteit bij ons is bevallen.

Laat een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.
175 berichten.
Mayke en Luc Houben schreef op 3 december 2018 om 16:14:
Hoi Alice en Bas. Gisteren een zeer geslaagd verrassingsfeestje voor de 90e verjaardag van oma gehad bij jullie. Alles was top geregeld. Er waren 60 zeer tevreden gasten. Bedankt voor de gastvrijheid en tot over 10 jaar, als oma 100 wordt!
Ludi en Armand Gielen schreef op 15 oktober 2018 om 23:25:
Alice en Bas, Ons Familie feestje "Samen 140 Jaar" was afgelopen zaterdag een geweldig succes. De titel "Gezelligste Hoeskamer van Limburg", maken jullie voor de volle 100% waar. Bedankt voor de geweldige service.
Tonny Krijntjes schreef op 28 september 2018 om 23:23:
Hallo Bas en Alice, We hebben 23 september bij jullie de familie dag gehouden. Deze was zeer geslaagd en heel goed verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Gr. Tonny
Julie Bocken schreef op 22 september 2018 om 17:31:
Hallo Bas en Alice, Gisteren een top verrassingsfeestje gehad bij ‘t Gemood! Gezellige, ongedwongen sfeer! Lekker wijn en bier, met een heerlijke bittergarnituur! Zeker een plek om leuk feestje te vieren..aanrader!!
Ruud & Ingrid schreef op 19 september 2018 om 22:08:
Beste Alice en Bas, afgelopen zaterdag 15 september onze zilveren bruiloft bij jullie mogen vieren in het super gezellige en sfeervolle 't Gemood samen met onze familie en vrienden. Een dag om niet te vergeten!!! Lekkere hapjes, een goed glas bier of wijn erbij; wat wil je nog meer. 't Gemood is een uitstekende plek voor een feestje, lekker ongedwongen, alles kan, alles is bespreekbaar. Een volgende keer weten we jullie weer te vinden. Groetjes, Ruud en Ingrid
Cool Movements Demoteam schreef op 16 september 2018 om 23:27:
Nogmaals heel erg bedankt voor de super gezellige middag en avond bij jullie in de huiskamer! En in de directe omgeving... wat hebben wij een lol gehad. Als openigsactiviteit voor onze vereniging kozen wij dit jaar voor het spel De schat van Amelberga...een echte aanrader! Alle hersenen worden gepijnigd bij het oplossen van de uitdagende raadsels... en het kwam de teambuilding zeer zeker ten goede. Aansluitend een heerlijke Barbeque een goed glas bier of wat anders en koffie thee en vlaai...we kwamen niets te kort. Bas bedankt het was echt een perfecte dag.
Leon Bröcheler (VIRO Echt, afdeling ZEI&A) schreef op 8 september 2018 om 18:13:
Vrijdag 07-09-2018 het jaarlijks afdelingsuitje van VIRO Echt afdeling ZEI&A gehouden in "t Gemood te Susteren. Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad met de "Ik hou van Holand Quiz", lekker en goed verzorgt boerenbuffet en niet te vergeten een goed verzorgt biertje (en ander lekkers). De Quizmaster en barprsoneel bedankt voor deze goed verzorgde avond, is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles (ook namens alle collega's). Groeten van Leon
Marian Schulpen van Toneelclub Euverhaove schreef op 13 augustus 2018 om 11:31:
Zondagmiddag 12 aug.Wij hadden gekozen voor het arrangement: vooraf koffie/thee met een lekker stukje vlaai, daarna de "Ik hou van Holland" kwis en afgesloten met de barbeque. Wij hebben een super gezellige middag gehad vooral veel lol beleefd aan de kwis, volgens de kwislijder (lees: kwisleider!) een erg rumoerige kwis!!! Met name het zangtalent van Marcel met daarop volgend spontaan een polonaise binnen en buiten het café!! De barbeque was heerlijk, prima verzorgd door Bas en Alice....chapeau! Zeker aan te bevelen voor een gezellig feestje!
Willie schreef op 1 juli 2018 om 11:04:
Alice en Bas, Drie weken geleden heb ik op een geweldige wijze mijn 60ste verjaardag bij jullie kunnen vieren. Ook heb ik van mijn gasten alleen maar positieve reacties gekregen. Het was super verzorgd,een prima locatie!!! In een woord: Perfect!! Dank je wel!!! De groeten van Willie
Jos Peusen schreef op 28 juni 2018 om 11:29:
Afgelopen zondag de 80ste verjaardag van schoonmoeder in de Hoeskamer gevierd. Een ideale locatie met een zeer gastvrij en enthousiast uitbatersechtpaar voor een kleinschalig feest. Een absolute aanrader !!
Theo Zillekens schreef op 21 juni 2018 om 10:16:
Op 1 juni hebben we met team IOC van de gemeente onze jaarlijkse teambuildingactiviteit gehouden vanuit 't Gemood. Vanwege de regen wat meer 'binnen' moeten zitten dan 'buiten' zijn maar dat is geen straf in de gezellige huiskamer. De catering was weer prima verzorgd door Bas en Alice.
Andrea Peters schreef op 19 juni 2018 om 20:34:
Vandaag (19 juni 2018 ) hebben wij met het team ambulant begeleiders van de Mgr. Hanssen een super gezellige teamdag gehad bij T Gemood.. Met een groep van 23 mensen bezochten wij deze locatie. De ontvangst met koffie en vlaai was hartelijk en smakelijk! Daarna speelden we vanuit het café een spannend spel en gingen we op zoek naar de schat van Amelberga !! Een echte aanrader ; een combinatie van een escaperoom en een speurtocht. Met dank aan Har vanne Bekker. Vraag zeer zeker eens naar de mogelijkheden... Het was erg vermakelijk ! Tenslotte hebben we de dag afgesloten met een heerlijke bbq op het terras. Een super afsluiting van een topdag! Bas en Alice, bedankt voor de prettige samenwerking, voor de goede zorgen en voor de gezellige dag!
sylvester janssen schreef op 8 juni 2018 om 20:31:
28-4 hebben wij de 50ste verjaardag van mijn vriendin bij jullie gevierd en wij willen jullie graag bedanken voor alle medewerking! Van het meedenken en tijd vrij maken mbt de voorbereiding, tot inrichting van jullie ruimte waarbij we al onze ideeën konden uitvoeren, tot de gastvrijheid en uitstekende bediening tijdens de feestavond zelf en tot slot het opruimen op de day after. Toen we op zondag kwamen om alles op te ruimen stond alles al opgeruimd klaar en was de ruimte al schoon gemaakt. Dit paste volledig in jullie manier van ontzorgen, maar was toch bij aankomst een speciale verrassing. Wij kunnen iedereen die een goed verzorgd feest met vriendelijke gastheer en gastvrouw wensen cafe 't Gemood van harte aanbevelen. Nogmaals Bas en Alice bedankt voor jullie gastvrijheid en medewerking groetjes Ria en Syl
Karin Verhaegh schreef op 4 juni 2018 om 13:03:
Super geslaagde dag gehad met onze afdeling (20 personen) in jullie hoeskamer: sfeer was goed, koffie, vlaai,, soep, broodjes en BBQ waren heerlijk en leuk geserveerd, relaxte en vriendelijke gastheer en -vrouw, leuke ik hou van holland-spellen en attributen en iedereen kon zich lekker laten gaan bij het karaoke !!! Een aanrader! Thnx.
Marian Bruijsten schreef op 28 april 2018 om 14:23:
Onlangs werd ik geïnstalleerd als nieuwe wethouder in de gemeente Echt-Susteren en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Op zoek naar een geschikte leuke locatie kwamen we , door de positieve aanbevelingen, als vanzelf bij 't Gemood terecht. En we werden niet teleurgesteld. Bas en Alice wat was het gezellig bij jullie !! Dank voor de goede zorgen en bij een volgende gelegenheid weten we de weg naar jullie weer te vinden !!
Claudia Wolfs schreef op 10 april 2018 om 20:32:
In de gezelligste hoeskamer van de Hei de 70e verjaardag van pap gevierd. Lekker knus, zowel binnen als buiten in het zonnetje op de gezellige binnenplaats. Smakelijke hapjes met een lekker drankje, kortom: een goede verzorging door Bas en Alice, nogmaals dank!!
Lia Queis schreef op 26 maart 2018 om 13:57:
Ook namens mijn collega's van Verpleegunit Beek wil ik jullie danken voor een zeer geslaagde avond in de gezelligste huiskamer van Susteren. 24 dames hebben de "ik hou van Holland" quiz gespeeld. Er werd veel ( vals ) gezongen, maar vooral veel gelachen. Lekker gegeten..... Voor herhaling vatbaar!
Pia Schlangen schreef op 25 maart 2018 om 11:31:
Op 17 maart mijn dertigste verjaardag gevierd in 't Gemood. Een zeer geslaagd feestje, gezellige sfeer en alles goed verzorgd.. vooral de locatie werd door de feestgangers als gezellig en knus ervaren...
Karien schreef op 24 maart 2018 om 07:39:
22-3 Super gezellig teamuitje gehad Sfeer was goed Lekker buffet en leuk georganiseerd. Een aanrader !!
Robbie Jeurissen schreef op 15 maart 2018 om 17:31:
Op 3 maart 2018 een reünie georganiseerd in 't Gemood voor onze oud-klasgenoten van de basisschool. Onze complimenten gaan uit naar de goede verzorging van Alice. Het eten was lekker, de accomodatie was perfect en de service was uitstekend. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede verzorging Bas en Alice!