Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Whitney / 12 december 2019:
    Ons personeelsfeest was wederom tot in de details goed georganiseerd. Wij hebben... »
  • Paulien Dings / 10 november 2019:
    Maandag 4 november genoten van een heerlijke lunch op de teambuilding-dag van... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek. Dit kan zijn omdat u opmerkingen heeft over onze site of omdat u een aktiviteit bij ons heeft georganiseerd. Wij vinden het waardevol om uw complimenten, op of aanmerkingen op onze site te vermelden, zodat wij zelf een beeld hebben over uw ervaringen en andere gasten kunt laten weten hoe uw akiviteit bij ons is bevallen.

Laat een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.
187 berichten.
Whitney schreef op 12 december 2019 om 11:55:
Ons personeelsfeest was wederom tot in de details goed georganiseerd. Wij hebben genoten van het eten en zeer zeker ook van de sfeer.
Paulien Dings schreef op 10 november 2019 om 17:51:
Maandag 4 november genoten van een heerlijke lunch op de teambuilding-dag van ons cluster. Bas en Alice, nogmaals hartelijk bedankt en graag tot ziens!
Frank & Manon Engelen schreef op 17 oktober 2019 om 19:41:
Afgelopen zaterdag hebben wij bij ‘t gemood ons huwelijksfeest gevierd. Alles was top geregeld van de drankjes tot de hapjes. Als wij nog eens een feestje hebben weten we waar we moeten zijn! Alice en Bas, nogmaals bedankt!
Ray en Patricia schreef op 8 juli 2019 om 19:45:
Bas en Alice, nogmaals bedankt voor het geweldige feest in het Gemood! Bbq was goed verzorgd, Daan heeft de gasten goed verzorgd met drankjes, alles was top! Alleen maar positieve reacties gekregen van de gasten. Mooie herinnering! Liefs Ray en Patries
Susanne Salden schreef op 14 mei 2019 om 22:09:
Hoi Bas en Alice, we hebben afgelopen zondag 12 mei een super verzorgd communiefeest bij jullie gevierd, gezellige sfeer, top feestje! Groetjes Roger, Susanne, Daan en Mil.
Marjo en leo hotterbeekx schreef op 13 mei 2019 om 16:19:
Hallo Bas en Alice Afgelopen zaterdag 18 mei hebben we onze robijnen bruiloft mogen vieren bij jullie in het gemood samen met onze familie en vrienden in een prima locatie. Het was een gezellige avond die uitstekend verzorgt was door bas en Alice onze dank hiervoor. Groetjes, Marjo en Leo
Top Medi Care schreef op 11 mei 2019 om 22:29:
Zeer tevreden mee. betaalbaar en betrouwbaar. zeker een aanrader Check ook mijn site www.topmedicare.nl #hulpmiddelen #thuiszorgwinkel #topmedicare
Paula en Jo Sluijsmans schreef op 15 april 2019 om 18:02:
Een aanrader voor familiefeestjes. Goed verzorgd, leuke ambiance, gemoedelijke sfeer. Wij hebben een leuke middag gehad.
Lilian en jos schreef op 10 april 2019 om 16:10:
Beste Bas en Alice , mede door jullie prachtige locatie,mooie versiering, goede verzorging,hebben wij een prachtig samen 100 feest gehad.(Abraham en Sara) Dank je wel voor jullie geweldige inzet en service. Groetjes Lilian en Jos
Hay Willemsen schreef op 9 april 2019 om 12:06:
Onlangs in 't Gemood mijn 60e Verjaardag in dit karakteristieke café of misschien gezellige huiskamer gevierd. Het was - mede door de perfecte verzorging van Bas en Alice - een zeer geslaagd feest. Ik kan eenieder deze locatie voor een kleinschalig privé-feest aanbevelen. Hay Willemsen - Edith Smeets
Jac en Marie-José Michiels schreef op 5 maart 2019 om 11:56:
Hey Alice en Bas, Op 14 februari 2019 is in 't Gemood mijn 40 jarig overheidsjubileum gevierd. Het was een bijzondere en feestelijke avond. De verzorging was super! Alice via haar hapjesbuffet en Bas als entertainende gastheer. De reactie's van mijn collega's waren zeer positief. Wij bedanken jullie voor een avond, die we niet snel zullen vergeten. Tevens via deze recensie een bedankje aan Colette en haar Dynamite, voor het muziekspektakel! Jac en Marie-José Michiels.
Ingrid en Roel schreef op 14 februari 2019 om 14:28:
Beste Bas en Alice, bedankt voor alle goede zorgen en het fantastische abraham feest dat we voor Peter bij jullie mochten vieren. We komen bij een volgend feestje zeker weer bij jullie terug!
Mayke en Luc Houben schreef op 3 december 2018 om 16:14:
Hoi Alice en Bas. Gisteren een zeer geslaagd verrassingsfeestje voor de 90e verjaardag van oma gehad bij jullie. Alles was top geregeld. Er waren 60 zeer tevreden gasten. Bedankt voor de gastvrijheid en tot over 10 jaar, als oma 100 wordt!
Ludi en Armand Gielen schreef op 15 oktober 2018 om 23:25:
Alice en Bas, Ons Familie feestje "Samen 140 Jaar" was afgelopen zaterdag een geweldig succes. De titel "Gezelligste Hoeskamer van Limburg", maken jullie voor de volle 100% waar. Bedankt voor de geweldige service.
Tonny Krijntjes schreef op 28 september 2018 om 23:23:
Hallo Bas en Alice, We hebben 23 september bij jullie de familie dag gehouden. Deze was zeer geslaagd en heel goed verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Gr. Tonny
Julie Bocken schreef op 22 september 2018 om 17:31:
Hallo Bas en Alice, Gisteren een top verrassingsfeestje gehad bij ‘t Gemood! Gezellige, ongedwongen sfeer! Lekker wijn en bier, met een heerlijke bittergarnituur! Zeker een plek om leuk feestje te vieren..aanrader!!
Ruud & Ingrid schreef op 19 september 2018 om 22:08:
Beste Alice en Bas, afgelopen zaterdag 15 september onze zilveren bruiloft bij jullie mogen vieren in het super gezellige en sfeervolle 't Gemood samen met onze familie en vrienden. Een dag om niet te vergeten!!! Lekkere hapjes, een goed glas bier of wijn erbij; wat wil je nog meer. 't Gemood is een uitstekende plek voor een feestje, lekker ongedwongen, alles kan, alles is bespreekbaar. Een volgende keer weten we jullie weer te vinden. Groetjes, Ruud en Ingrid
Cool Movements Demoteam schreef op 16 september 2018 om 23:27:
Nogmaals heel erg bedankt voor de super gezellige middag en avond bij jullie in de huiskamer! En in de directe omgeving... wat hebben wij een lol gehad. Als openigsactiviteit voor onze vereniging kozen wij dit jaar voor het spel De schat van Amelberga...een echte aanrader! Alle hersenen worden gepijnigd bij het oplossen van de uitdagende raadsels... en het kwam de teambuilding zeer zeker ten goede. Aansluitend een heerlijke Barbeque een goed glas bier of wat anders en koffie thee en vlaai...we kwamen niets te kort. Bas bedankt het was echt een perfecte dag.
Leon Bröcheler (VIRO Echt, afdeling ZEI&A) schreef op 8 september 2018 om 18:13:
Vrijdag 07-09-2018 het jaarlijks afdelingsuitje van VIRO Echt afdeling ZEI&A gehouden in "t Gemood te Susteren. Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad met de "Ik hou van Holand Quiz", lekker en goed verzorgt boerenbuffet en niet te vergeten een goed verzorgt biertje (en ander lekkers). De Quizmaster en barprsoneel bedankt voor deze goed verzorgde avond, is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles (ook namens alle collega's). Groeten van Leon
Marian Schulpen van Toneelclub Euverhaove schreef op 13 augustus 2018 om 11:31:
Zondagmiddag 12 aug.Wij hadden gekozen voor het arrangement: vooraf koffie/thee met een lekker stukje vlaai, daarna de "Ik hou van Holland" kwis en afgesloten met de barbeque. Wij hebben een super gezellige middag gehad vooral veel lol beleefd aan de kwis, volgens de kwislijder (lees: kwisleider!) een erg rumoerige kwis!!! Met name het zangtalent van Marcel met daarop volgend spontaan een polonaise binnen en buiten het café!! De barbeque was heerlijk, prima verzorgd door Bas en Alice....chapeau! Zeker aan te bevelen voor een gezellig feestje!