Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Ray en Patricia / 8 juli 2019:
    Bas en Alice, nogmaals bedankt voor het geweldige feest in het Gemood!... »
  • Susanne Salden / 14 mei 2019:
    Hoi Bas en Alice, we hebben afgelopen zondag 12 mei een super... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek. Dit kan zijn omdat u opmerkingen heeft over onze site of omdat u een aktiviteit bij ons heeft georganiseerd. Wij vinden het waardevol om uw complimenten, op of aanmerkingen op onze site te vermelden, zodat wij zelf een beeld hebben over uw ervaringen en andere gasten kunt laten weten hoe uw akiviteit bij ons is bevallen.

Laat een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.
184 berichten.
Bianca Peeters schreef op 5 november 2012 om 15:53:
Inderdaad een hartstikke leuke locatie om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. Dit onder het genot van een heerlijk pilsje, wijntje of fris. En Alice kan voortreffelijk hapje maken, mmm. Ik hou er volgend jaar mijn verjaardag!
inge coenen schreef op 28 oktober 2012 om 08:43:
Hoi Bas en Alice Bedankt voor het geweldig vejaardagsfeestje Alles was super! Een echte aanrader voor een gezellig feestje! Lekkere hapjes en een lekker biertje, bedankt en tot snel groetjes inge
Anouk Jennen schreef op 11 oktober 2012 om 07:32:
We hebben als PV-uitje met het werk een solextocht gedaan met bijbehorende koffie en vlaai en een wandeltocht, met spek en ei als afsluiter. Zeer goed verzorgd en een zeer leuk uitje gehad.
Redactie Susteren.nu schreef op 17 september 2012 om 19:54:
Hallo Bas en Alice, Wat ziet het er gezellig uit. Heel veel succes met jullie nieuwe uitdaging. We zullen snel eens een keertje bij jullie langskomen. Groetjes van Helmi en Anouk Syb, Femke Redactie www.susteren.nu