Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Paula en Jo Sluijsmans / 15 april 2019:
    Een aanrader voor familiefeestjes. Goed verzorgd, leuke ambiance, gemoedelijke sfeer. Wij hebben... »
  • Lilian en jos / 10 april 2019:
    Beste Bas en Alice , mede door jullie prachtige locatie,mooie versiering, goede... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek. Dit kan zijn omdat u opmerkingen heeft over onze site of omdat u een aktiviteit bij ons heeft georganiseerd. Wij vinden het waardevol om uw complimenten, op of aanmerkingen op onze site te vermelden, zodat wij zelf een beeld hebben over uw ervaringen en andere gasten kunt laten weten hoe uw akiviteit bij ons is bevallen.

Laat een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.
180 berichten.
Claudia Wolfs schreef op 10 april 2018 om 20:32:
In de gezelligste hoeskamer van de Hei de 70e verjaardag van pap gevierd. Lekker knus, zowel binnen als buiten in het zonnetje op de gezellige binnenplaats. Smakelijke hapjes met een lekker drankje, kortom: een goede verzorging door Bas en Alice, nogmaals dank!!
Lia Queis schreef op 26 maart 2018 om 13:57:
Ook namens mijn collega's van Verpleegunit Beek wil ik jullie danken voor een zeer geslaagde avond in de gezelligste huiskamer van Susteren. 24 dames hebben de "ik hou van Holland" quiz gespeeld. Er werd veel ( vals ) gezongen, maar vooral veel gelachen. Lekker gegeten..... Voor herhaling vatbaar!
Pia Schlangen schreef op 25 maart 2018 om 11:31:
Op 17 maart mijn dertigste verjaardag gevierd in 't Gemood. Een zeer geslaagd feestje, gezellige sfeer en alles goed verzorgd.. vooral de locatie werd door de feestgangers als gezellig en knus ervaren...
Karien schreef op 24 maart 2018 om 07:39:
22-3 Super gezellig teamuitje gehad Sfeer was goed Lekker buffet en leuk georganiseerd. Een aanrader !!
Robbie Jeurissen schreef op 15 maart 2018 om 17:31:
Op 3 maart 2018 een reünie georganiseerd in 't Gemood voor onze oud-klasgenoten van de basisschool. Onze complimenten gaan uit naar de goede verzorging van Alice. Het eten was lekker, de accomodatie was perfect en de service was uitstekend. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede verzorging Bas en Alice!
John Sanders schreef op 13 maart 2018 om 08:50:
Mijn 50e verjaardag gevierd bij 't Gemood. Super gezellig en een uitsekende service. Echt een aanrader !!
Ciska Storcken schreef op 12 maart 2018 om 21:33:
Zaterdag 10 maart 2018 een reunie avond met oud collega's gehad. Daarbij hadden wij een buffet besteld. Onze complimenten gaan vooral uit naar Alice, het eten was heerlijk. Het maakte de avond meer dan geslaagd.
Theo Zillekens schreef op 22 januari 2018 om 12:40:
Woensdag 17 januari vierde onze moeder haar 80ste verjaardig in 't Gemood, te midden van haar familie en vriendinnen. De locatie is uitermate geschikt voor een feest van deze omvang. Koffie en vlaai, warm en koud buffet en de drank waren uitstekend verzorgd. Bedankt Alice & Bas.
john van wegberg schreef op 3 januari 2018 om 18:40:
Onze dochter heeft haar sweet sixtheen feest gehouden bij het gemood het feest en het eten was goed verzorgd ze heeft een onvergetelijke avond gehad we zullen het zeker aanbevelen bij andere mensen.groetjes John van Wegberg.
Jack Props schreef op 24 december 2017 om 13:26:
Op vrijdag 22 December heb ik mijn 50 ste verjaardag in 't gemood gevierd. het was een zeer geslaagde avond in een heel gezellige " huiskamer ". Alles was perfect verzorgt door Bas en Alice. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Groetjes Jack
Ardi Driessen schreef op 11 december 2017 om 09:00:
Op zaterdag 9 december mijn 50ste verjaardag gevierd in ‘t Gemood en het was een superfeestje,heel gezellig en onvergetelijk,dank jullie wel,alles was super geregeld en toppie service......klasse Bas en Alice......many thnx. Ardi.
Henk Sanders schreef op 13 november 2017 om 17:17:
Op den elfde van de elfde hadden wij weer onze vriendenreünie gehouden bij t'Gemood. Was weer een super gezellige avond prima verzorgd door Bas en Alice. Het volgend jaar hopen wij deze jaarlijkse traditie weer in deze sfeervolle huiskamer voort te zetten. Gr Henk
Lilian Lormans schreef op 5 november 2017 om 07:20:
Gistere het jaorlikse oud-collega uitje van de apotheek van Laurentius gehaute bie t Gemood. T waas nne super-gezellige middig. Mede dankzij de gooj zorge van Bas en Alce, super bedank!!
Roos schreef op 5 november 2017 om 04:24:
Harold, Linda, Dan, Thimo, Mathijs en geweldige dame op de drumtools; Bas en Alice: dank voor de fantastische avond in de gezelligste hoeskamer van Limburg! De presentatie en de ambiance van zo'n "hoeskameravond" geven het "toes" beluisteren extra gevoel. Kom je ook nog allerlei lieden tegen die je al tijden niet meer hebt gezien - zo dicht bij huis, zoveel "thuis"; supergaaf! Erik en Roos To
Ilse Sanders schreef op 5 oktober 2017 om 11:46:
Op zaterdag 30 september 2017 heb ik mijn verjaardag gevierd in "t Gemood. Dankzij de goede zorgen van Alice en Bas, waaronder een heerlijk boerenbuffet, is dit een zeer geslaagd feest geworden. Alice en Bas, bedankt!
hub en helma Hover-peels schreef op 18 september 2017 om 10:14:
Op zondag 17 september 2017 hebben wij een heel gezellige middag gehad in verband met onze jaarlijkse familiedag. Begonnen met lekkere koffie en vlaai, een bezoek aan de speeltuin "Os Parkje", gevolgd door een wandeling en daarna gezellig samenzijn met een heerlijke barbecue, alles prima verzorgd! Dankjewel Bas en Alice en wie weet, tot volgend jaar!
Robert Dijcks schreef op 10 september 2017 om 13:53:
Op zaterdag 9 september hadden we bij 't Gemood een neven en nichtendag. Dit was in combinatie met de Huifkar (Wil) en een barbecue. Het was een supermooie dag. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Bas & Alice bedankt.
Familie van der Borgh schreef op 1 september 2017 om 13:55:
Beste Alice & Bas, Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor de fantastische zorg en organisatie van ons familiefeest. Alles was naar wens en méér dan dat. Alice, het eten was voortreffelijk. Hopelijk tot een volgende keer. Groeten, familie van der Borgh
Veronique van den Biggelaar schreef op 28 augustus 2017 om 22:24:
Zaterdag 26-8-2017 een gezellige familie Jansen dag gehad. We zijn hartelijk ontvangen met koffie en vlaai, daarna hebben we gezellig oud hollandse spelen gedaan. Om 13:00 uur stond er een geweldige goed verzorgde lunch klaar, Bas en Alice bedankt voor de goede zorgen en het is zeker voor herhaling vatbaar
Mandy van der Linden schreef op 30 juni 2017 om 10:26:
Hallo, Gisteren (29-7-2017) ons team uitje gehad via t gemood. Het begon met een huifkar tocht, wat super was. Daarna werd bij 't gemood het - ik hou van holland spel- gespeeld.. nou 28 dames en 1 man hebben gezongen, gedanst en gelachen! Daarna een lekkere bbq met alles erop of eraan! Kortom : een super team uitje! .. het ik hou van holland spel is een echte aanrader!!! We kregen van collega's veel positieve reacties, op de organisatie. Ook bas en alice kregen veel complimenten Ik kan dan denk ik ook Namens al mijn collega`s praten! Team uitje 2017 was geslaagd! Bedankt bas en alice Groetjes en zeker weten, tot ziens!