Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Whitney / 12 december 2019:
    Ons personeelsfeest was wederom tot in de details goed georganiseerd. Wij hebben... »
  • Paulien Dings / 10 november 2019:
    Maandag 4 november genoten van een heerlijke lunch op de teambuilding-dag van... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek. Dit kan zijn omdat u opmerkingen heeft over onze site of omdat u een aktiviteit bij ons heeft georganiseerd. Wij vinden het waardevol om uw complimenten, op of aanmerkingen op onze site te vermelden, zodat wij zelf een beeld hebben over uw ervaringen en andere gasten kunt laten weten hoe uw akiviteit bij ons is bevallen.

Laat een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.
187 berichten.
Willie schreef op 1 juli 2018 om 11:04:
Alice en Bas, Drie weken geleden heb ik op een geweldige wijze mijn 60ste verjaardag bij jullie kunnen vieren. Ook heb ik van mijn gasten alleen maar positieve reacties gekregen. Het was super verzorgd,een prima locatie!!! In een woord: Perfect!! Dank je wel!!! De groeten van Willie
Jos Peusen schreef op 28 juni 2018 om 11:29:
Afgelopen zondag de 80ste verjaardag van schoonmoeder in de Hoeskamer gevierd. Een ideale locatie met een zeer gastvrij en enthousiast uitbatersechtpaar voor een kleinschalig feest. Een absolute aanrader !!
Theo Zillekens schreef op 21 juni 2018 om 10:16:
Op 1 juni hebben we met team IOC van de gemeente onze jaarlijkse teambuildingactiviteit gehouden vanuit 't Gemood. Vanwege de regen wat meer 'binnen' moeten zitten dan 'buiten' zijn maar dat is geen straf in de gezellige huiskamer. De catering was weer prima verzorgd door Bas en Alice.
Andrea Peters schreef op 19 juni 2018 om 20:34:
Vandaag (19 juni 2018 ) hebben wij met het team ambulant begeleiders van de Mgr. Hanssen een super gezellige teamdag gehad bij T Gemood.. Met een groep van 23 mensen bezochten wij deze locatie. De ontvangst met koffie en vlaai was hartelijk en smakelijk! Daarna speelden we vanuit het café een spannend spel en gingen we op zoek naar de schat van Amelberga !! Een echte aanrader ; een combinatie van een escaperoom en een speurtocht. Met dank aan Har vanne Bekker. Vraag zeer zeker eens naar de mogelijkheden... Het was erg vermakelijk ! Tenslotte hebben we de dag afgesloten met een heerlijke bbq op het terras. Een super afsluiting van een topdag! Bas en Alice, bedankt voor de prettige samenwerking, voor de goede zorgen en voor de gezellige dag!
sylvester janssen schreef op 8 juni 2018 om 20:31:
28-4 hebben wij de 50ste verjaardag van mijn vriendin bij jullie gevierd en wij willen jullie graag bedanken voor alle medewerking! Van het meedenken en tijd vrij maken mbt de voorbereiding, tot inrichting van jullie ruimte waarbij we al onze ideeën konden uitvoeren, tot de gastvrijheid en uitstekende bediening tijdens de feestavond zelf en tot slot het opruimen op de day after. Toen we op zondag kwamen om alles op te ruimen stond alles al opgeruimd klaar en was de ruimte al schoon gemaakt. Dit paste volledig in jullie manier van ontzorgen, maar was toch bij aankomst een speciale verrassing. Wij kunnen iedereen die een goed verzorgd feest met vriendelijke gastheer en gastvrouw wensen cafe 't Gemood van harte aanbevelen. Nogmaals Bas en Alice bedankt voor jullie gastvrijheid en medewerking groetjes Ria en Syl
Karin Verhaegh schreef op 4 juni 2018 om 13:03:
Super geslaagde dag gehad met onze afdeling (20 personen) in jullie hoeskamer: sfeer was goed, koffie, vlaai,, soep, broodjes en BBQ waren heerlijk en leuk geserveerd, relaxte en vriendelijke gastheer en -vrouw, leuke ik hou van holland-spellen en attributen en iedereen kon zich lekker laten gaan bij het karaoke !!! Een aanrader! Thnx.
Marian Bruijsten schreef op 28 april 2018 om 14:23:
Onlangs werd ik geïnstalleerd als nieuwe wethouder in de gemeente Echt-Susteren en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Op zoek naar een geschikte leuke locatie kwamen we , door de positieve aanbevelingen, als vanzelf bij 't Gemood terecht. En we werden niet teleurgesteld. Bas en Alice wat was het gezellig bij jullie !! Dank voor de goede zorgen en bij een volgende gelegenheid weten we de weg naar jullie weer te vinden !!
Claudia Wolfs schreef op 10 april 2018 om 20:32:
In de gezelligste hoeskamer van de Hei de 70e verjaardag van pap gevierd. Lekker knus, zowel binnen als buiten in het zonnetje op de gezellige binnenplaats. Smakelijke hapjes met een lekker drankje, kortom: een goede verzorging door Bas en Alice, nogmaals dank!!
Lia Queis schreef op 26 maart 2018 om 13:57:
Ook namens mijn collega's van Verpleegunit Beek wil ik jullie danken voor een zeer geslaagde avond in de gezelligste huiskamer van Susteren. 24 dames hebben de "ik hou van Holland" quiz gespeeld. Er werd veel ( vals ) gezongen, maar vooral veel gelachen. Lekker gegeten..... Voor herhaling vatbaar!
Pia Schlangen schreef op 25 maart 2018 om 11:31:
Op 17 maart mijn dertigste verjaardag gevierd in 't Gemood. Een zeer geslaagd feestje, gezellige sfeer en alles goed verzorgd.. vooral de locatie werd door de feestgangers als gezellig en knus ervaren...
Karien schreef op 24 maart 2018 om 07:39:
22-3 Super gezellig teamuitje gehad Sfeer was goed Lekker buffet en leuk georganiseerd. Een aanrader !!
Robbie Jeurissen schreef op 15 maart 2018 om 17:31:
Op 3 maart 2018 een reünie georganiseerd in 't Gemood voor onze oud-klasgenoten van de basisschool. Onze complimenten gaan uit naar de goede verzorging van Alice. Het eten was lekker, de accomodatie was perfect en de service was uitstekend. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede verzorging Bas en Alice!
John Sanders schreef op 13 maart 2018 om 08:50:
Mijn 50e verjaardag gevierd bij 't Gemood. Super gezellig en een uitsekende service. Echt een aanrader !!
Ciska Storcken schreef op 12 maart 2018 om 21:33:
Zaterdag 10 maart 2018 een reunie avond met oud collega's gehad. Daarbij hadden wij een buffet besteld. Onze complimenten gaan vooral uit naar Alice, het eten was heerlijk. Het maakte de avond meer dan geslaagd.
Theo Zillekens schreef op 22 januari 2018 om 12:40:
Woensdag 17 januari vierde onze moeder haar 80ste verjaardig in 't Gemood, te midden van haar familie en vriendinnen. De locatie is uitermate geschikt voor een feest van deze omvang. Koffie en vlaai, warm en koud buffet en de drank waren uitstekend verzorgd. Bedankt Alice & Bas.
john van wegberg schreef op 3 januari 2018 om 18:40:
Onze dochter heeft haar sweet sixtheen feest gehouden bij het gemood het feest en het eten was goed verzorgd ze heeft een onvergetelijke avond gehad we zullen het zeker aanbevelen bij andere mensen.groetjes John van Wegberg.
Jack Props schreef op 24 december 2017 om 13:26:
Op vrijdag 22 December heb ik mijn 50 ste verjaardag in 't gemood gevierd. het was een zeer geslaagde avond in een heel gezellige " huiskamer ". Alles was perfect verzorgt door Bas en Alice. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Groetjes Jack
Ardi Driessen schreef op 11 december 2017 om 09:00:
Op zaterdag 9 december mijn 50ste verjaardag gevierd in ‘t Gemood en het was een superfeestje,heel gezellig en onvergetelijk,dank jullie wel,alles was super geregeld en toppie service......klasse Bas en Alice......many thnx. Ardi.
Henk Sanders schreef op 13 november 2017 om 17:17:
Op den elfde van de elfde hadden wij weer onze vriendenreünie gehouden bij t'Gemood. Was weer een super gezellige avond prima verzorgd door Bas en Alice. Het volgend jaar hopen wij deze jaarlijkse traditie weer in deze sfeervolle huiskamer voort te zetten. Gr Henk
Lilian Lormans schreef op 5 november 2017 om 07:20:
Gistere het jaorlikse oud-collega uitje van de apotheek van Laurentius gehaute bie t Gemood. T waas nne super-gezellige middig. Mede dankzij de gooj zorge van Bas en Alce, super bedank!!