Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Paula en Jo Sluijsmans / 15 april 2019:
    Een aanrader voor familiefeestjes. Goed verzorgd, leuke ambiance, gemoedelijke sfeer. Wij hebben... »
  • Lilian en jos / 10 april 2019:
    Beste Bas en Alice , mede door jullie prachtige locatie,mooie versiering, goede... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek. Dit kan zijn omdat u opmerkingen heeft over onze site of omdat u een aktiviteit bij ons heeft georganiseerd. Wij vinden het waardevol om uw complimenten, op of aanmerkingen op onze site te vermelden, zodat wij zelf een beeld hebben over uw ervaringen en andere gasten kunt laten weten hoe uw akiviteit bij ons is bevallen.

Laat een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.
180 berichten.
Angelique Custers schreef op 21 juni 2017 om 16:39:
Gisteren met mijn collega's van daelzicht een solex tocht gemaakt en daarna lekker genoten van de BBQ in ut Gemood. Veel gelachen en erg lekker gegeten. Alles prima verzorgd. Complimenten aan de kok en de gastheer!!
Mia van Vlodrop schreef op 20 juni 2017 om 21:17:
Familieborrel op 17 juni 2017 19uur. Prima verzorgd en snelle bediening iedereen was tevreden.Is voor herhaling vatbaar. Veel dank Bas en Alice
Vicky schreef op 20 juni 2017 om 13:03:
Afgelopen donderdag 15-6 hebben Bas en Alice een ontzettende lekkere barbecue, in het kader van ons teamuitje, georganiseerd. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Bas was onze contactpersoon. Hij heeft alles in het werk gesteld om ons een zo prettig mogelijk arrangement aan te bieden. Veel dank Bas & Alice!
Anita van Wegberg schreef op 18 juni 2017 om 20:58:
Het jubileumfeestje van vrijdag 16 juni 2017 is mede zo geslaagd door de goede zorgen van Alice en Bas. Dank je wel hiervoor.
Erik & Babette schreef op 17 juni 2017 om 22:47:
Onze huwelijksfeest was echt onvergetelijk, mede door jullie fantastische zorgen. Van de decoratie tot de muziek, last minute wijzigingen en bijzondere eetwensen, jullie hebben overal aan gedacht. Jullie zijn en doen het echt TOP Alice en Bas!
WIel Meessen schreef op 6 juni 2017 om 10:23:
Ons bedrijfsuitje op en rond t Gemood in Susteren dit jaar. Prima dag georganiseerd en volledig verzorgd door Alice & Bas. Eentje voor met plezier op terug te kijken.
Jack en Gertie Keijbeck schreef op 23 mei 2017 om 15:24:
Hallo Bas en Alice. Ons 50 jarig huwelijksfeest is bij jullie een echte knaller geweest. Voldoende eten en drinken. Alice het buffet was geweldig, het smaakte prima en niemand heeft honger hoeven te lijden. Bas jij hebt gezorgd dat niemand nog dorst had toen we naar huis gingen. Ga zo door. Een aanrader voor iedereen. Alice en Bas van harte bedank. Als we nog eens een feestje organiseren komen we zeker terug naar 't Gemood!!!!!! Gertie en Jack heb je als tevreden klanten.
Fred en Sylvia Knelissen schreef op 8 mei 2017 om 09:17:
Hoi Bas en Alice, Aafgeloupe zaoterdig höbbe weer oos "same 100" fieës biej uch mooge viere. Waat ein fieës!!!! Nemes haet honger of doos geleje en waat eine sfeer en gastvrijheid. T woor neet oze 1e kieër biej t Gemood en vas en zeker neet de letste kieër. Alice en Bas: eine ganse dikke merci????????
Fam. Ermans schreef op 27 april 2017 om 16:31:
Bèste Bas en Alice, aafgeloupe paosjmaondig hauwe weer bie uch oppe Hei de familiereünie van de familie Ermans. Het woor eine super daag veur jôngk en auwt. De locatie is super, het drèngke woor vanzelf good, en 't aete woor heerlik! Names ôs allemaol bedangk veur de gooi zörg
Stan Bannier schreef op 27 april 2017 om 13:10:
Beste Bas en Alice, volgens ons was het heel geslaagd! Het was namelijk binnen 10 minuten feest! Goede muziek, ontzettend lekker eten en koud bier! Wat wil je nog meer!
CIOS-Sittard Lei Oomen schreef op 18 april 2017 om 15:11:
Beste Alice en Bas, De "pensionados" van CIOS-Sittard zijn op 5 april 2017 gastvrij ontvangen door jullie. We hadden een gezellig borreluurtje en daarna een goed verzorgde barbecue. Een prima accommodatie voor "groeps-uitjes".
Marij & John schreef op 20 maart 2017 om 08:38:
Hallo Bas en Alice, We hadden een familie feestje bij jullie en dat is heel goed bevallen. Het is een leuke locatie en we hebben het leuk gehad. Het eten was heel goed en lekker. Dit is voor herhaling vatbaar en is aan te raden voor iedereen. Groetjes, Marij & John
Monique Brzeznicki schreef op 20 december 2016 om 21:00:
Hallo Alice en Bas, zaterdag 17 december j.l. heb ik mijn 50 jarige verjaardag bij jullie gevierd. Mede dankzij jullie enthousiaste werd het een onvergetelijke avond!! Voor een leuke locatie, een goed glas drinken en een heerlijk hapje moet je echt bij jullie zijn!!! Alles méér dan naar wens geregeld!!!! Hartelijk dank daarvoor, zéker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!!! Groetjes, Monique en André
Hen en Mariëlle schreef op 8 november 2016 om 17:42:
Bas en Alice, Heel erg bedankt voor alle goede zorgen , alles was tot in de puntjes geregeld. Prima hapjes, super goede bediening en perfect getapte pilsjes, alleen maar lof. Heel veel complimenten gekregen over jullie gezellige hoeskamer. Ik heb genoten van begin tot het einde, dankjewel! Hen en Mariëlle
Team Financiën schreef op 17 oktober 2016 om 11:02:
We hebben van een gezellige middag en avond bij jullie mogen genieten. Het was goed verzorgd. We hebben genoten. Dank jullie wel.
Leo en Claudia schreef op 13 oktober 2016 om 14:16:
Wij hebben op 9 oktober 2016 de kraamborrel van onze zoon Thijs gevierd bij Bas & Alice. We hebben enthousiaste reacties gekregen. Het arrangement was heerlijk Limburgs genieten met een stukje vlaai van de bakker en bittergarnituur. Dankjewel voor de zorg op deze geweldige middag. We kijken er met een fijn gevoel op terug.
Jo en Yvonne schreef op 4 oktober 2016 om 20:33:
Bedankt voor de goede zorgen tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest bij jullie op vrijdag 30 september. Het was heel gezellig, we hebben genoten!
Rabobank Private Banking schreef op 2 oktober 2016 om 20:58:
Hallo Bas en Alice, Vrijdagavond 23 september hebben we bij jullie ons 25-jarig (3x) en 40-jarig Jubileumfeest bij de Rabobank gevierd samen met onze collega\'s en partners. Hartelijk dank voor de uitstekende gastvrijheid deze avond ! Heerlijke luxe BBQ en leuke ambiance in combinatie met goede muziek ! Alles tot in de puntjes verzorgd. Ook onze gasten waren heel enthousiast. Veel succes en top dat we z\' on feestlocatie \"oppe Hei in Zöstere\" hebben ! Hartelijke groet, Claudia, Nelly, Louis & Jozette
Theo Smeets schreef op 19 september 2016 om 11:04:
Gisteren vierden wij onze jaarlijkse familiedag in \'t Gemood bij Bas en Alice. Een super geslaagde dag met foto wandelspeurtocht, huifkartocht en oude spellen. Als afsluiter was er een prima verzorgd BBQ buffet Pluim voor Bas en Alice en zeker een aanrader om er nog eens iets te vieren. Met vriendelijke groeten familie Smeets uit Stein.
Fred en Marian Lambermon schreef op 31 juli 2016 om 19:46:
Zaterdag 23 juli hadden wij ons 40 jarig huwelijk bij t Gemood. De BBQ en de salades waren super verzorgd . Alice en Bas bedankt voor de fijne en gezellige avond. Groetjes Fred en Marian