Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Whitney / 12 december 2019:
    Ons personeelsfeest was wederom tot in de details goed georganiseerd. Wij hebben... »
  • Paulien Dings / 10 november 2019:
    Maandag 4 november genoten van een heerlijke lunch op de teambuilding-dag van... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek. Dit kan zijn omdat u opmerkingen heeft over onze site of omdat u een aktiviteit bij ons heeft georganiseerd. Wij vinden het waardevol om uw complimenten, op of aanmerkingen op onze site te vermelden, zodat wij zelf een beeld hebben over uw ervaringen en andere gasten kunt laten weten hoe uw akiviteit bij ons is bevallen.

Laat een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.
187 berichten.
Roos schreef op 5 november 2017 om 04:24:
Harold, Linda, Dan, Thimo, Mathijs en geweldige dame op de drumtools; Bas en Alice: dank voor de fantastische avond in de gezelligste hoeskamer van Limburg! De presentatie en de ambiance van zo'n "hoeskameravond" geven het "toes" beluisteren extra gevoel. Kom je ook nog allerlei lieden tegen die je al tijden niet meer hebt gezien - zo dicht bij huis, zoveel "thuis"; supergaaf! Erik en Roos To
Ilse Sanders schreef op 5 oktober 2017 om 11:46:
Op zaterdag 30 september 2017 heb ik mijn verjaardag gevierd in "t Gemood. Dankzij de goede zorgen van Alice en Bas, waaronder een heerlijk boerenbuffet, is dit een zeer geslaagd feest geworden. Alice en Bas, bedankt!
hub en helma Hover-peels schreef op 18 september 2017 om 10:14:
Op zondag 17 september 2017 hebben wij een heel gezellige middag gehad in verband met onze jaarlijkse familiedag. Begonnen met lekkere koffie en vlaai, een bezoek aan de speeltuin "Os Parkje", gevolgd door een wandeling en daarna gezellig samenzijn met een heerlijke barbecue, alles prima verzorgd! Dankjewel Bas en Alice en wie weet, tot volgend jaar!
Robert Dijcks schreef op 10 september 2017 om 13:53:
Op zaterdag 9 september hadden we bij 't Gemood een neven en nichtendag. Dit was in combinatie met de Huifkar (Wil) en een barbecue. Het was een supermooie dag. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Bas & Alice bedankt.
Familie van der Borgh schreef op 1 september 2017 om 13:55:
Beste Alice & Bas, Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor de fantastische zorg en organisatie van ons familiefeest. Alles was naar wens en méér dan dat. Alice, het eten was voortreffelijk. Hopelijk tot een volgende keer. Groeten, familie van der Borgh
Veronique van den Biggelaar schreef op 28 augustus 2017 om 22:24:
Zaterdag 26-8-2017 een gezellige familie Jansen dag gehad. We zijn hartelijk ontvangen met koffie en vlaai, daarna hebben we gezellig oud hollandse spelen gedaan. Om 13:00 uur stond er een geweldige goed verzorgde lunch klaar, Bas en Alice bedankt voor de goede zorgen en het is zeker voor herhaling vatbaar
Mandy van der Linden schreef op 30 juni 2017 om 10:26:
Hallo, Gisteren (29-7-2017) ons team uitje gehad via t gemood. Het begon met een huifkar tocht, wat super was. Daarna werd bij 't gemood het - ik hou van holland spel- gespeeld.. nou 28 dames en 1 man hebben gezongen, gedanst en gelachen! Daarna een lekkere bbq met alles erop of eraan! Kortom : een super team uitje! .. het ik hou van holland spel is een echte aanrader!!! We kregen van collega's veel positieve reacties, op de organisatie. Ook bas en alice kregen veel complimenten Ik kan dan denk ik ook Namens al mijn collega`s praten! Team uitje 2017 was geslaagd! Bedankt bas en alice Groetjes en zeker weten, tot ziens!
Angelique Custers schreef op 21 juni 2017 om 16:39:
Gisteren met mijn collega's van daelzicht een solex tocht gemaakt en daarna lekker genoten van de BBQ in ut Gemood. Veel gelachen en erg lekker gegeten. Alles prima verzorgd. Complimenten aan de kok en de gastheer!!
Mia van Vlodrop schreef op 20 juni 2017 om 21:17:
Familieborrel op 17 juni 2017 19uur. Prima verzorgd en snelle bediening iedereen was tevreden.Is voor herhaling vatbaar. Veel dank Bas en Alice
Vicky schreef op 20 juni 2017 om 13:03:
Afgelopen donderdag 15-6 hebben Bas en Alice een ontzettende lekkere barbecue, in het kader van ons teamuitje, georganiseerd. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Bas was onze contactpersoon. Hij heeft alles in het werk gesteld om ons een zo prettig mogelijk arrangement aan te bieden. Veel dank Bas & Alice!
Anita van Wegberg schreef op 18 juni 2017 om 20:58:
Het jubileumfeestje van vrijdag 16 juni 2017 is mede zo geslaagd door de goede zorgen van Alice en Bas. Dank je wel hiervoor.
Erik & Babette schreef op 17 juni 2017 om 22:47:
Onze huwelijksfeest was echt onvergetelijk, mede door jullie fantastische zorgen. Van de decoratie tot de muziek, last minute wijzigingen en bijzondere eetwensen, jullie hebben overal aan gedacht. Jullie zijn en doen het echt TOP Alice en Bas!
WIel Meessen schreef op 6 juni 2017 om 10:23:
Ons bedrijfsuitje op en rond t Gemood in Susteren dit jaar. Prima dag georganiseerd en volledig verzorgd door Alice & Bas. Eentje voor met plezier op terug te kijken.
Jack en Gertie Keijbeck schreef op 23 mei 2017 om 15:24:
Hallo Bas en Alice. Ons 50 jarig huwelijksfeest is bij jullie een echte knaller geweest. Voldoende eten en drinken. Alice het buffet was geweldig, het smaakte prima en niemand heeft honger hoeven te lijden. Bas jij hebt gezorgd dat niemand nog dorst had toen we naar huis gingen. Ga zo door. Een aanrader voor iedereen. Alice en Bas van harte bedank. Als we nog eens een feestje organiseren komen we zeker terug naar 't Gemood!!!!!! Gertie en Jack heb je als tevreden klanten.
Fred en Sylvia Knelissen schreef op 8 mei 2017 om 09:17:
Hoi Bas en Alice, Aafgeloupe zaoterdig höbbe weer oos "same 100" fieës biej uch mooge viere. Waat ein fieës!!!! Nemes haet honger of doos geleje en waat eine sfeer en gastvrijheid. T woor neet oze 1e kieër biej t Gemood en vas en zeker neet de letste kieër. Alice en Bas: eine ganse dikke merci????????
Fam. Ermans schreef op 27 april 2017 om 16:31:
Bèste Bas en Alice, aafgeloupe paosjmaondig hauwe weer bie uch oppe Hei de familiereünie van de familie Ermans. Het woor eine super daag veur jôngk en auwt. De locatie is super, het drèngke woor vanzelf good, en 't aete woor heerlik! Names ôs allemaol bedangk veur de gooi zörg
Stan Bannier schreef op 27 april 2017 om 13:10:
Beste Bas en Alice, volgens ons was het heel geslaagd! Het was namelijk binnen 10 minuten feest! Goede muziek, ontzettend lekker eten en koud bier! Wat wil je nog meer!
CIOS-Sittard Lei Oomen schreef op 18 april 2017 om 15:11:
Beste Alice en Bas, De "pensionados" van CIOS-Sittard zijn op 5 april 2017 gastvrij ontvangen door jullie. We hadden een gezellig borreluurtje en daarna een goed verzorgde barbecue. Een prima accommodatie voor "groeps-uitjes".
Marij & John schreef op 20 maart 2017 om 08:38:
Hallo Bas en Alice, We hadden een familie feestje bij jullie en dat is heel goed bevallen. Het is een leuke locatie en we hebben het leuk gehad. Het eten was heel goed en lekker. Dit is voor herhaling vatbaar en is aan te raden voor iedereen. Groetjes, Marij & John
Monique Brzeznicki schreef op 20 december 2016 om 21:00:
Hallo Alice en Bas, zaterdag 17 december j.l. heb ik mijn 50 jarige verjaardag bij jullie gevierd. Mede dankzij jullie enthousiaste werd het een onvergetelijke avond!! Voor een leuke locatie, een goed glas drinken en een heerlijk hapje moet je echt bij jullie zijn!!! Alles méér dan naar wens geregeld!!!! Hartelijk dank daarvoor, zéker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!!! Groetjes, Monique en André