Over ons


Leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van ’t Gemood. Hét arrangementen en entertainment café in Limburg. Ons café is een besloten gelegenheid die het hele jaar te reserveren is voor gezelschappen vanaf 10 personen. Omdat wij maar 1 gezelschap per reservering ontvangen ben je dus verzekerd van een veilige bubbel waarin de activiteit kan plaatsvinden.

Dit kan een verjaardagsfeest zijn, een bedrijfsuitje, bruiloft, communiefeest, familiedag, koffietafel, vergadering, presentatie, of een andere groepsactiviteit.

ImageImage

In 2012 zijn we gestart met ’t Gemood, door onze ervaringen hebben we het concept geoptimaliseerd tot een begrip in de regio. De ligging aan de rand van Zuid-Limburg, een bosrijke omgeving én het smalste stukje Nederland, maken dat er tal van mogelijkheden zijn om zowel binnen als buiten een geslaagde activiteit te organiseren. Op onze site geven we een indruk van de mogelijkheden. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties.

Ons concept is als volgt. We tellen geen zaalhuur of personeelskosten en onze locatie is tijdens een activiteit altijd besloten. Er zullen nooit gelijktijdig twee of meerder groepen aanwezig zijn. Eten en drinken zal altijd via ons geregeld worden.

Wij hechten waarde aan een gezellige sfeer, en aandacht voor de groep die op dat moment aanwezig is. We zien hier tijdens bedrijfsuitjes en teambuilding een grote meerwaarde in. Ook gedurende feesten en andere groepsevenementen vinden we het belangrijk dat de gasten zich thuis voelen en ze een leuke dag of avond beleven.

Een vaak gehoorde opmerking van gasten: Met recht “de gezelligste hoeskamer van Limburg”.

We maken van een feestje een écht feestje, teambuilding wordt met het hele team beleefd, en zo vindt iedere gelegenheid plaats in de juiste sfeer.

We hanteren betaalbare prijzen voor eten en drinken. Onder het kopje eten en drinken vindt je ons aanbod.


Onze contactgegevens
Bar Gemood

Over ons

In 2012 zijn we gestart met ’t Gemood, en door onze ervaringen hebben we het concept geoptimaliseerd tot een begrip in de regio. Door de ligging aan de rand van Zuid-Limburg, een bosrijke omgeving én het smalste stukje Nederland, zijn er tal van mogelijkheden om zowel binnen als buiten een geslaagde activiteit te organiseren. Op onze site geven we een indruk van de mogelijkheden.  We staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties.
Lees meer over ons...