Agenda

  • Geen evenementen

Gastenboek

  • Arne en Wendy / 5 maart 2020:
    Op 29 februari 2020 hebben we de 50ste, Abraham, verjaardag mogen vieren.... »
  • Sjoerd vd Veen / 15 januari 2020:
    Wederom een geslaagde nieuwjaarsborrel van het Medisch Centrum Susteren! Leuke, gezellige en... »

Nieuwsbrief

Typ je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Solextochten

Solextochten zijn er voor iedere gelegenheid, om gezellig rond te tuffen op een echte ouderwetse solex door de taille van Limburg.

De groene taille van Limburg leent zich bij uitstek voor het maken van prachtige ontspannen tochtjes op de solex. Lekker uitwaaien op een zomerse dag, of gewoon gezellig met vrienden of vriendinnen rond tuffen. De solextochten zijn onder andere te combineren met lunch of een heerlijke BBQ op ons terras.

De solextochten starten vanaf de Bleekwal 2a in Susteren. Vanaf hier is het 5 minuten met de auto naar ’t Gemood. De echte ouderwetse solexen in combinatie met ons cafeetje geven je het gevoel weer 50 jaar terug in de tijd te gaan. Pure nostalgie dus.

 

solexgroep

solexgroepje voor ’t Gemood

 

 

De solexen zijn te boeken via ons, maar wordt georganiseerd door solex Limburg. ’t Gemood kan de horeca bij het arrangement voor rekening nemen om het “dagje uit” compleet te maken. Op onze website bieden wij enkele arrangementen aan in combinatie met de solextochten. Wij zullen vooraf altijd eerst de beschikbaarheid moeten afstemmen met solex Limburg.